תבשיל פול של אמא של איילת
תבשיל פול של אמא של איילת
רכיבים:
400 גרם פול ירוק, אפשר סנפרוסט.
3 שיני שום
1/2 גמבה
2 פלחים של לימון עם הקליפה
2 כפות שמן
1 עגבניה.
2 כפות רסק עגבניות.
תבלינים:
1 כפית מלח,
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה,
1/2 כפית כרכום,
1/2 כפית כמון
אופן הכנה:
חותכים הכל ומכניסים לסיר עם התיבול שהכל מכוסה במים, מביאים לרתיחה ואז אש נמוכה לבישול של כ -60 דקות.
ניתן להוסיף סלמון לתבשיל, יוצא מדהים! כל 50 גרם סלמון לפני בישול נתייחס כמנת חלבון.
ניתן לאכול כתבשיל עם אורז כתוספת פחמימתית לארוחה או כסלט שטעים חם או קר.
איך נתייחס:
לכל 2/3 כוס פול מבושל נתייחס כמנת חלבון
